Elsősorban vállalati partnereinket igyekszünk a legszélesebb körben kiszolgálni, a jármű felületeinek tisztításától,  védelmétől, az esetleges helyreállításán át - kiemelten bőr, szövet,  műanyag és a karosszériafényezésének javítása, festése, tisztítása - a karbantartásokig kínálunk megoldásokat. Célunk, hogy az új gépjárművek a lehető legtovább megőrizzék gyári állapotukat és a már megviselt, kopott járműveket a lehetőségekhez mérten szalon állapotúra állítsuk vissza műhelyünkben vagy a megrendelő telephelyén. 
Az Ön járművét egyedi darabként kezeljük. Nagy gondossággal, precizitással, időigényesen az apró részletekre kiterjedően, megfelelő technológiákkal és termékekkel végezzük munkánk a tökéletes eredmény elérése érdekében. 
Munkánk során kizárólag  piacvezető, csúcsminőségű termékeket  használunk, ez garantálja számunkra, hogy folyamatos és kiszámítható minőséget nyújtsunk szolgáltatásainkkal. Továbbá ez teszi lehetővé, hogy minőséggaranciát vállaljunk munkáinkra.

2023.10.27.- én a Splitter-auto  csatlakozott az IDA Nemzetközi Detailer szövetséghez és első magyarországi tagja, aki certifikált detailer gépjármű, motorkerékpár és vizi jármű kategóriában is, hogy még magasabb szintű szolgáltatást tudjunk ügyfeleinknek nyújtani.
               
Bőr és kárpit területén több mint 25 éves, műanyag és fényezés területén pedig közel 20 éves tapasztalattal rendelkezünk.

A gondosan karbantartott és apolt jármű megőrzi értékét illetve eladáskor értéknövelő tényező lehet!