Bőr

Javítás - Festés - Tisztítás - Impregnálás

A bőr kémiai összetételének megfelelő, savas kémhatású, speciális, nagy hatásfokú, ugyanakkor kíméletes tisztító, impregnáló és ápoló termékeket használunk, melyek visszaadják a belső tér eredeti kinézetét, frissességét és növelik az élettartamát. Szolgáltatásunk következő esetekre nyújt megoldást: - Tisztítás, ápolás, impregnálás. - Kopások, repedések javítása és festése. - Megnyúlt, ráncos bőr feszesítése megbontás nélkül. - Penészfolt, tintafolt eltávolítása. - Rágógumi eltávolítása. - Nyikorgás megszüntetése. - Égésnyomok javítása, festése. - Farmerelszíneződés eltávolítása. - Régi, megkeményedett bőrfelületek eredeti állapotának helyreállítása, bőrkonzerválás. - Részleges bőrpótlás bontás nélkül.

Műanyag

Korrekció - Tisztítás - Ápolás - Felújítás

A műanyag felületek idővel szennyezetté válnak, elszíneződnek, megkopnak, karcossá válnak vagy esetlegesen egy rossz mozdulat következtében eltörnek deformálódnak. Arról már nem is beszélve, hogy a forró nyári melegben a tűző napon az autó fényszórói bemattulnak, sárgulnak. Szolgáltatásunk következő esetekre nyújt megoldást: - Műanyagok tisztítása és ápolása. - Repedezett műszerfal javítása. - Műanyagok festése és korrekciója. - Lámpák polírozása és lakkozása.

Fényezés

Tisztítás - Polírozás - Waxolás - Kátrány és gyanta eltávolítás

A gépjárművek külseje idővel fakul és karcossá válik. A legtöbb esetben az autó mosása körültekintés nélkül történik, figyelmen kívül hagyva olyan szakszerű lépéseket, amellyel elősegítenénk a karcmentes ápolást. Idővel minden jármű esztétikáját csorbítják a mikro karcolások. Szolgáltatásainknak köszönhetően a gépjárművek többségére újra tükörfény varázsolható. Egy szakértő polírozás nem csupán új fényt ad a jármű külsejének, de átmeneti védelmet is biztosít. Szolgáltatásunk következő esetekre nyújt megoldást: - Fényesítő polírozás (ha karceltávolítására nincs szükség). - Karcok eltávolítása (több lépcsős polírozás). - Waxolás és kerámia telepítés (vízlepergető hatás, könnyebben takarítható felület). - Kátrány és gyanta eltávolítás. - Kőfelverődés javítása.

Kárpit

Javítás - Tisztítás - Impegnálás - Égés, szakadás javítás bontás nélkül

Az autó kárpitja extra terhelést kap: van, aki többet ül ezen, mint otthon. Ráadásul a kárpitoknak el kell viselniük azt is mikor munkásruhában ülünk be vagy amikor a gyereket egyenesen játszótérről rakjuk be a poros ruhájában és a kutyát még nem is említettük… Szolgáltatásunk következő esetekre nyújt megoldást: - Kárpitok tisztítása, fertőtlenítése. - Égés, szakadás javítása megbontás nélkül. - Kárpitok Impregnálása. - Kárpitok festése. - Tetőkárpit javítás,-csere. - Szagsemlegesítés.

Kozmetika

Alap tisztítástól az újautó érzésig

Tapasztalatunk, hogy a megfelelő tisztítási technológiával, a minőségi termékekkel, és kellő tapasztalatokkal szalon állapotra hozhatjuk vissza gépkocsiját. Az alapos tisztítás és felületápolás után a tulajdonos visszakapja az “új autó” érzést, mellyel a vezetés ismét örömet okoz.

Konzerválás

Alváz és üregvédelem, Kerámia bevonat, Nano kezelés, Impregnálás

Legyen szó aktívan használt kocsiról vagy hobbijárműről, egyaránt fontos a hosszú évekre védelmet nyújtó kezelés. Beszélhetünk az autó karosszériájáról vagy a belső térről, mindkét esetben értéknövelő tulajdonsága van. Szolgáltatásunk következőkre nyújt megoldást. - Fényezés védelme kerámia és wax bevonattal. - Korrózió ellen alváz és üregvédelem. - Műanyagok védelme. - Bőr és kárpit védelem impregnálással vagy Nano kezeléssel. - Fényezésvédő fólia.

Utólagos szigetelés

Hangszigetelés, Hőszigetelés, Rezgéscsillapítás

Professzionális szigetelő és rezgéscsillapító anyagok segítségével végezzük szolgáltatásunkat személygépjárművek és tehergépjárművek esetében is. Az általunk biztosított magas minőségnek köszönhetően nem csak a külső zaj és rezonancia csökken érezhetően. Kevesebb energia felhasználásával hűthető vagy fűthető a gépjármű.